Logo van Alumni vereniging Leijgraaf Next

Kennisdeling

Wil je jouw kennis en ervaring delen en meehelpen het onderwijs te verbeteren? Word dan lid en geef aan wat je wilt doen. 

Gastlessen
Wil jij een gastles geven over de stap naar vervolgonderwijs of de beroepspraktijk, de branche waarin je werkt of over Leijgraaf Next? Studenten en docenten leren van jou als expert. Een ervaring om toe te voegen aan je CV en je netwerk uit te breiden. Om goed voorbereid aan de slag te gaan, biedt Next jou samen met de Leijgraaf een training 

Training gastles geven

Mentorschap

Help jij studenten wereldburgers te worden en zich maximaal te ontwikkelen? Word dan mentor van nieuwsgierige en ambitieuze Leijgraaf studenten. Kijk samen met hen over de grenzen van hun studie. Bij sommigen gaat het om praktische zaken, bij anderen juist om hun kijk op wie ze zijn en wat ze in hun mars hebben. 

Aanmelden voor mentorschap

Open dagen
Wil je jouw kennis en ervaring te delen met toekomstige Leijgraaf studenten tijdens de open dagen? De Leijgraaf vindt het hartstikke fijn als je komt helpen! Want jij kunt als geen ander deze toekomstige studenten informeren en op weg helpen.

Simulatie
Vind je het leuk om vanuit een casus een rol neer te zetten zodat studenten kunnen oefenen met nagebootste praktijksituaties? Je levert als simulant een bijdrage aan het praktijkonderwijs in de klas door geconstrueerde situaties na te spelen.

Direct aanmelden of Bekijk de training

Onderwijsverbetering
Jouw mening telt bij de Leijgraaf! Oud-studenten worden regelmatig betrokken bij nieuwe onderwijsontwikkelingen. Ben jij die kritische en creatieve denker? Help dan mee om het onderwijs nog beter te maken.

Contact
Heb je een vraag? Of wil je meer informatie? Laat het ons weten via onze contactpagina.