Kennisdeling

Wil je jouw kennis en ervaring delen en meehelpen het onderwijs te verbeteren? Word dan lid van Leijgraaf Next en geef aan waar jij een bijdrage in kan leveren.

Gastlessen

Wil jij een gastles geven over doorstuderen op het hbo? Ben je na jouw studie aan De Leijgraaf gaan werken en kun je een gastles geven over de branche waarin je werkt? Of wil je studenten enthousiast maken over Leijgraaf Next? Studenten en docenten leren van jou als expert. Een ervaring om toe te voegen aan je CV en je netwerk uit te breiden.

Om goed voorbereid aan de slag te gaan, biedt Next jou samen met De Leijgraaf een training over het geven van gastlessen.

Mentorschap

Help jij studenten wereldburgers te worden en zich maximaal te ontwikkelen? Word dan mentor van nieuwsgierige en ambitieuze Leijgraaf-studenten. Kijk samen met hen over de grenzen van hun studie. Bij sommigen gaat het om praktische zaken, bij anderen juist om hun kijk op wie ze zijn en wat ze in hun mars hebben.

Open dag

Wil je jouw kennis en ervaring te delen met toekomstige Leijgraaf-studenten tijdens de Open dag? De Leijgraaf vindt het hartstikke fijn als je komt helpen! Want jij kunt als geen ander deze toekomstige studenten informeren en op weg helpen.

Simulatie

Vind je het leuk om vanuit een casus een rol neer te zetten zodat studenten kunnen oefenen met nagebootste praktijksituaties? Je levert als simulant een bijdrage aan het praktijkonderwijs in de klas door geconstrueerde situaties na te spelen.

Bekijk de training simulant.

Onderwijsverbetering

Jouw mening telt bij de Leijgraaf! Oud-studenten worden regelmatig betrokken bij nieuwe onderwijsontwikkelingen. Ben jij die kritische en creatieve denker? Help dan mee om het onderwijs nog beter te maken.

Communicatie

Ben jij een communicatietalent? En wil jij Leijgraaf Next helpen met het schrijven van content voor de website en social media?

Kennis delen?

Wil je je aanmelden voor één of meerdere onderdelen? Vul dan het formulier in. Je hoeft geen lid te zijn van Leijgraaf Next?

Aanmelden
073 – 6249796