Over ons

Leijgraaf Next is de vereniging voor en door oud-studenten van ROC de Leijgraaf. Een community waar we elkaar vinden, ons netwerk uitbreiden en onszelf blijven ontwikkelen. Door inhoudsgerichte workshops, trainingen en gastlessen bijvoorbeeld. Of tijdens informele borrels en netwerkcafés. De kennis en inspiratie die we opdoen, kunnen we vaak weer toepassen in de praktijk.

Wat is Leijgraaf Next?

Als oud-studenten kunnen we onze kennis en ervaring met het onderwijs en de beroepspraktijk ook delen met anderen. Met nieuwe en huidige studenten van De Leijgraaf. Door het geven van een gastles of voor hen als mentor op te treden. Maar ook docenten waarderen onze inbreng. Een helpende hand tijdens open dagen en bijdrage aan simulatie situaties in het onderwijs. Of onze kritische en creatieve blik op onderwijsverbetering bijvoorbeeld. Want wij als oud-studenten kunnen als geen ander vertellen over ons eigen onderwijs, de aansluiting op vervolgonderwijs en de arbeidsmarkt en de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Lijkt dit ook jou wel wat en ben je (bijna) oud-student van De Leijgraaf? Dan is het tijd voor Leijgraaf Next!

Wie zijn Leijgraaf Next? 

Leijgraaf Next bestaat uit een enthousiaste groep oud-studenten van ROC de Leijgraaf. Jonge professionals die zich verder willen ontwikkelen en betrokken willen blijven bij het onderwijs. Om hun netwerk uit te breiden, van elkaar te leren en hun kennis en ervaring te delen.

Leijgraaf Next is in 2014 ontstaan uit de samenwerking tussen de Leijgraaf en oud-studenten die betrokken wilden blijven. In maart 2015 is het bestuur gevormd en in de loop der jaren is gebouwd aan een solide basis van Leijgraaf Next.

Leijgraaf Next wordt aangestuurd door de bestuursleden, allen oud-studenten van de Leijgraaf. Zij zetten de lijnen uit en worden op inhoud gevoed door de leden.

 

Lid worden?

Meld je dan aan door het formulier in te vullen.

We zijn benieuwd wat Leijgraaf Next voor jou kan betekenen en/of waar jij Leijgraaf Next mee zou willen helpen.

Aanmelden
073 – 6249796