21 juni 2021

Diploma op zak? Kies voor Leijgraaf Next!

Leijgraaf Next is dé vereniging voor oud-studenten van De Leijgraaf. Een community waar we elkaar vinden, ons netwerk uitbreiden en onszelf blijven ontwikkelen. Door inhoudsgerichte workshops, trainingen en gastlessen bijvoorbeeld. Of tijdens informele borrels en netwerkcafés. Iets voor jou? Lees snel verder!

Waarom zou ik lid worden van Leijgraaf Next?
Ga je werken, doorstuderen of neem je een momentje voor jezelf? Wat je volgende stap ook wordt, Leijgraaf Next past daarbij. Het is een gezellige vereniging waarbij gezelligheid, professionaliteit en ontwikkeling centraal staan. Daarnaast is er alle ruimte voor jou. Want we kunnen ons best voorstellen dat jij in je nieuwe uitdaging soms even wilt sparren. Even de vertrouwde omgeving op zoeken en even bespreken hoe een ander het aan zou pakken. Door werkervaring uit te wisselen, leren we van elkaar. Bovendien leren we ook van andere vakgebieden en dat maakt ons échte professionals.

Waar is de vereniging voornamelijk mee bezig?
Leijgraaf Next wordt vertegenwoordigd door oud-studenten. De opgedane kennis van het onderwijs en de ervaring in de praktijk kunnen we hierdoor snel met anderen delen. Bijvoorbeeld via een gastles of door als mentor op te treden voor nieuwe studenten. Ook ondersteunt Leijgraaf Next als het gaat om een open dag van De Leijgraaf of om onderwijsverbetering. Want wie kan er nou beter vertellen over het onderwijs, de aansluiting op vervolgonderwijs, de arbeidsmarkt en de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied? Inderdaad, oud-studenten spannen de kroon!

Meer weten? Neem dan contact met ons op via info@leijgraafnext.nl.
Direct aanmelden? Leuk! Dat kan via deze pagina.

073 – 6249796