Netwerkevent ‘Leijgraaf Next ontmoet’

Of je De Leijgraaf nou al een tijdje geleden hebt verlaten of je er nog een opleiding volgt, we hebben iets leuks voor je! Op 23 april kun jij aanwezig zijn bij Leijgraaf Next ontmoet, een informeel netwerkevent dat wordt georganiseerd door alumnivereniging Leijgraaf Next.

Leijgraaf Next ontmoet

Een informeel netwerkevent om je schoolperiode te herleven en bij te praten met je oud-klasgenoten of het schoolgebouw nog eens van binnen te bekijken. Of om mee te praten over het onderwijs en je voor te bereiden op het bedrijfsleven of een vervolgopleiding. Het kan tijdens het netwerkevent van alumnivereniging Leijgraaf Next. We halen herinneringen op én gaan met elkaar in gesprek over onderwijs-gerelateerde onderwerpen. Natuurlijk zorgen we voor een lekker hapje en drankje.

Rondetafelgesprekken

We zijn benieuwd naar jouw mening! Sluit het onderwijs eigenlijk wel aan op het bedrijfsleven? Of wat vind je van de doorstroom naar het hbo? En wat verwacht je van een alumnivereniging? We gaan graag met je in gesprek tijdens onze rondetafelsessies. Wil je zelf een onderwerp inbrengen? Graag! Dat kun je doen door dit te vermelden bij je aanmelding of Leijgraaf Next later een mail te sturen via info@leijgraafnext.nl.

Programma

17:00 – 17:30 uur: inloop
17:30 – 17:45 uur: welkomstwoordje Hans de Jong en bestuur Leijgraaf Next
17:45 – 18:45 uur: rondetafelgesprekken en terugkoppeling
19:00 – 20:00 uur: (netwerk)borrel

Nieuwsgierig geworden? Jij en je (oud)-klasgenoten kunnen dit netwerkevent kosteloos bijwonen. Dus zorg dat jullie erbij zijn op 23 april!


Agenda

073 – 6249796